Royal Copenhagen – Blue Fluted Mega Fat 12,5 cm

647.00 kr

Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Fat är en vacker och elegant porslinsfat med en diameter på 12,5 cm, perfekt för att servera små rätter eller som dekoration i hemmet.

Köp produkt

Royal Copenhagen – Blue Fluted Mega Fat 12,5 cm är en vacker och elegant tallrik som är tillverkad av det välkända danska porslinsmärket Royal Copenhagen. Tallriken har en diameter på 12,5 cm och tillhör den populära Blue Fluted Mega-kollektionen.

Denna tallrik är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en vacker blåvit design som är karakteristisk för Blue Fluted Mega-serien. Mönstret på tallriken är inspirerat av det klassiska Blue Fluted-mönstret, men har en modern twist med större och mer djärva blommor och mönster.

Tallriken är handmålad av skickliga hantverkare och varje exemplar är unikt. Den har en vacker glansig yta och en elegant form som gör den perfekt för att servera mindre rätter, förrätter eller tilltugg. Dess kompakta storlek gör den också idealisk för att användas som en dekorativ fat eller för att visa upp smycken eller andra små föremål.

Royal Copenhagen – Blue Fluted Mega Fat 12,5 cm är inte bara en praktisk tallrik, utan också en vacker inredningsdetalj som kan användas för att skapa en elegant och stilfull atmosfär i ditt hem eller på ditt bord. Den passar perfekt för både vardagliga och festliga tillfällen och kan enkelt kombineras med andra delar från Blue Fluted Mega-kollektionen för att skapa en enhetlig och sofistikerad dukning.

Denna tallrik är inte bara en tidlös och elegant design, utan också av högsta kvalitet. Royal Copenhagen är känt för sin expertis inom porslinstillverkning och deras produkter är kända för sin hållbarhet och långvariga skönhet. Med rätt vård och hantering kan denna tallrik vara en del av din samling i många år framöver.

Sammanfattningsvis är Royal Copenhagen – Blue Fluted Mega Fat 12,5 cm en vacker och elegant tallrik som kombinerar klassisk design med moderna inslag. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin och är perfekt för att servera mindre rätter eller användas som en dekorativ inredningsdetalj. Med sin tidlösa skönhet och hållbara kvalitet är denna tallrik ett utmärkt val för alla som uppskattar dansk design och hantverk.

Artikelnr: 664600b00f23 Etiketter: , , , , , ,