Royal Copenhagen – Star Fluted Christmas Skål 50 cl

479.00 kr

Royal Copenhagen – Star Fluted Christmas Skål 50 cl är en vacker och elegant skål med julmotiv som passar perfekt för att servera säsongsbetonade rätter och dekorera julbordet. Skålen har en generös storlek på 50 cl och är tillverkad av högkvalitativt porslin från det välkända varumärket Royal Copenhagen.

Köp produkt

Royal Copenhagen – Star Fluted Christmas Skål 50 cl är en vacker och elegant skål som är perfekt för att servera dina favoriträtter under julen. Skålen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en generös kapacitet på 50 cl, vilket gör den idealisk för att servera soppor, sallader, desserter och mycket mer.

Designen på skålen är inspirerad av den traditionella julstjärnan och har en vacker reliefmönster som skapar en känsla av elegans och festlighet. Den vita färgen på skålen ger den en tidlös och klassisk look som passar perfekt in i de flesta juldekorationer och dukningar.

Skålen är tillverkad av Royal Copenhagen, ett danskt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och tidlösa design. Varje skål är handmålad och unik, vilket ger den en exklusiv och personlig touch. Den är också tålig och kan användas dagligen under hela julperioden.

Med sin generösa storlek är skålen perfekt för att servera mat till familj och vänner under julmiddagar och festligheter. Dess eleganta design gör den också till en perfekt present till någon som älskar julen och värdesätter vackra och kvalitativa produkter.

Royal Copenhagen – Star Fluted Christmas Skål 50 cl är en fantastiskt vacker och funktionell skål som kommer att bli en favorit i ditt julbord. Med sin tidlösa design och höga kvalitet kommer den att vara en del av din jultradition i många år framöver.

Artikelnr: fe26e188b0ff Kategori: Etiketter: , , , , , , ,