Scanpan – Maitre D' Gryta 1,5 L

1,259.00 kr

Scanpan Maitre D är en serie av högkvalitativa köksredskap som inkluderar stekpannor, kastruller och grytor tillverkade av rostfritt stål eller koppar. Produkterna är kända för sin hållbarhet, jämn värmefördelning och eleganta design, lämpliga för både matlagning och servering.

Köp produkt

Scanpan Maitre D’ är en serie av högkvalitativa köksredskap som kombinerar elegant design med professionell prestanda. Serien är tillverkad av Scanpan, ett danskt företag känt för sina hållbara och funktionella köksprodukter.

Produkterna i Maitre D’-serien är tillverkade av flera olika material, inklusive koppar, rostfritt stål och aluminium, vilket ger en optimal värmefördelning och kontroll under matlagningen. Kopparmodellerna har en kärna av aluminium för att förbättra värmeledningsförmågan och är belagda med rostfritt stål på insidan för att säkerställa hållbarhet och enkel rengöring.

Designen är klassisk med en polerad yta som ger en lyxig känsla och gör produkterna till en attraktiv del av köksinredningen. Handtagen är ofta tillverkade av rostfritt stål och är ergonomiskt utformade för att ge ett säkert och bekvämt grepp.

Maitre D’-serien inkluderar en rad olika köksredskap, såsom stekpannor, kastruller, såskastruller och serveringsredskap. Stekpannorna har en tjock botten som är idealisk för att uppnå jämn värme och förhindra att maten bränner fast. Kastrullerna och såskastrullerna har tätt passande lock som hjälper till att bevara värme och smaker.

Produkterna är lämpliga för alla typer av spisar, inklusive induktion, och kan även användas i ugn upp till en viss temperatur. De är också lätta att rengöra och många av dem kan diskas i diskmaskin.

Scanpan Maitre D’ är en serie som riktar sig till både passionerade hemmakockar och professionella kockar som värdesätter kvalitet, design och funktionalitet i sina köksredskap.