Scanpan – Techniq Ånginsats 26 cm

681.00 kr

Scanpan Techniq Ånginsats 26 cm är en ångkokningsinsats designad för att passa med Scanpans Techniq-seriens kastruller och stekpannor. Den används för att ångkoka mat, vilket bevarar näringsämnen och smaker.

Köp produkt

Scanpan Techniq Ånginsats 26 cm är ett köksredskap designat för att passa med Scanpans Techniq-seriens kokkärl. Denna ånginsats är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra. Med en diameter på 26 cm är den kompatibel med de flesta av Scanpans grytor och kastruller som har motsvarande storlek.

Ånginsatsen är utformad för att optimera ångkokningsprocessen, vilket gör det möjligt att tillaga mat på ett hälsosamt sätt som bevarar näringsämnen och smaker. Den har en perforerad botten som tillåter ångan att cirkulera fritt och jämnt koka maten, oavsett om det är grönsaker, fisk eller dumplings.

Insatsens handtag är utformade för att vara värmetåliga, vilket gör det säkert och enkelt att lyfta insatsen ur grytan utan risk för brännskador. Dessutom är handtagen utformade för att ge ett stadigt grepp, även när de är våta eller glida.

Scanpan Techniq Ånginsats är också utrustad med en praktisk kant som gör att den kan vila säkert på kanten av kokkärlet, vilket minimerar risken för att den glider ner och gör det enkelt att ta bort locket på kokkärlet för att kontrollera maten under tillagningen.

Denna ånginsats är enkel att underhålla och tål maskindisk, vilket underlättar rengöringen efter användning. Den är även designad för att staplas, vilket sparar utrymme vid förvaring.

Scanpan är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet, och Techniq Ånginsats 26 cm är inget undantag. Den är en utmärkt investering för den som vill utöka sin matlagning med ångkokning och passar perfekt för den medvetna konsumenten som värdesätter både funktion och design.