Eva Solo – SKÅL 2L Svart

262.00 kr

Eva Solo – SKÅL 2L Svart är en stilren och praktisk skål som är perfekt för att servera och förvara mat. Skålen har en kapacitet på 2 liter, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma en generös mängd mat.

Skålen är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material som är både tåligt och lätt att rengöra. Den är tillverkad i svart färg, vilket ger den en elegant och modern look som passar in i alla kök och matbord.

En av de unika egenskaperna hos Eva Solo – SKÅL 2L Svart är dess smarta lock. Lockets design gör det enkelt att försluta skålen och hålla maten fräsch och skyddad från luft och fukt. Detta gör skålen perfekt för att förvara matrester eller förbereda mat i förväg.

Skålen har också en praktisk hällpip som gör det enkelt att hälla ut vätskor utan att spilla. Pipen är utformad för att ge en jämn och kontrollerad ström av vätska, vilket gör det enkelt att servera soppor, såser eller andra flytande rätter.

Eva Solo – SKÅL 2L Svart är också stapelbar, vilket gör det enkelt att förvara flera skålar på en liten yta. Detta är särskilt praktiskt om du har begränsat med utrymme i ditt kök eller skafferi.

Sammanfattningsvis är Eva Solo – SKÅL 2L Svart en stilren och praktisk skål som är perfekt för att servera och förvara mat. Dess smarta lock, hällpip och stapelbara design gör den till en oumbärlig produkt i köket.