Eva Solo – Nordic Kitchen Skål 15 cl Svart

97.00 kr

Eva Solo – Nordic Kitchen Skål 15 cl Svart är en elegant och funktionell skål som passar perfekt för servering av små portioner eller tillbehör. Skålen är tillverkad av högkvalitativt stengods och har en svart matt yta som ger den en modern och stilren look.

Med en kapacitet på 15 cl är skålen perfekt för att servera såser, dressingar, snacks eller mindre portioner av soppor och desserter. Den är också idealisk för att servera tillbehör som oliver, nötter eller smågodis.

Skålen har en robust konstruktion och är tålig nog för att användas dagligen. Den är ugnssäker upp till 250°C, vilket gör det möjligt att använda den för att värma upp eller tillaga mat i ugnen. Dessutom tål den både frys och mikrovågsugn, vilket ger dig flexibilitet i köket.

Eva Solo – Nordic Kitchen Skål 15 cl Svart har en praktisk storlek som gör den lätt att hantera och förvara. Den är stapelbar, vilket sparar utrymme i köksskåpet. Skålens design är minimalistisk och stilren, vilket gör den till en tidlös och elegant detalj på middagsbordet eller i köket.

Skålen är en del av Eva Solos Nordic Kitchen-serie, som kännetecknas av enkelhet, funktionalitet och hög kvalitet. Serien är inspirerad av nordisk designtradition och är skapad för att passa in i alla typer av kök och matmiljöer.

Sammanfattningsvis är Eva Solo – Nordic Kitchen Skål 15 cl Svart en stilren och mångsidig skål som är perfekt för servering av små portioner eller tillbehör. Dess robusta konstruktion och mångsidiga användningsmöjligheter gör den till en praktisk och elegant detalj i köket.