Eva Solo – Green Tools DoubleUp Skärbräda Grön

703.00 kr

Eva Solo – Green Tools DoubleUp Skärbräda Grön är en innovativ och miljövänlig skärbräda som är perfekt för alla köksentusiaster. Denna skärbräda är tillverkad av hållbart och återvunnet material, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som vill minska sin miljöpåverkan.

Skärbrädan har en unik design med två sidor, vilket gör den mycket mångsidig och praktisk. Den ena sidan är utformad för att skära grönsaker och frukt, medan den andra sidan är perfekt för att skära kött och fisk. Detta gör det möjligt att använda samma skärbräda för olika typer av livsmedel utan att riskera korskontaminering.

Den gröna färgen på skärbrädan ger den inte bara en fräsch och modern look, utan har också en praktisk funktion. Färgen gör det enkelt att skilja mellan de olika sidorna och undvika att använda samma sida för olika typer av livsmedel.

Eva Solo – Green Tools DoubleUp Skärbräda Grön är också utrustad med en praktisk saftkanal runt kanten, vilket hjälper till att fånga upp eventuell vätska som rinner från livsmedlen. Detta minskar risken för att det blir kladdigt och underlättar rengöringen efter användning.

Skärbrädan är tillverkad av en hållbar och tålig plast som är både skonsam mot knivarna och enkel att rengöra. Den är även försedd med halkfria fötter som ger stabilitet och säkerhet under användning.

Sammanfattningsvis är Eva Solo – Green Tools DoubleUp Skärbräda Grön en praktisk och miljövänlig skärbräda som passar perfekt i alla kök. Dess unika design med två sidor, saftkanal och halkfria fötter gör den till en oumbärlig hjälpreda vid matlagning.