Skeppshult – Saltkvarn 18 cm Brun bok

599.00 kr

Skeppshults saltkvarn är tillverkad av brun bok och är 18 cm lång.

Köp produkt

Skeppshult – Saltkvarn 18 cm Brun bok är en högkvalitativ och handgjord saltkvarn som är tillverkad i Sverige av det välrenommerade företaget Skeppshult. Denna saltkvarn är tillverkad av gjutjärn och har en vacker brun bokträdetalj som ger den en elegant och rustik look.

Saltkvarnen är utformad för att ge dig möjlighet att enkelt och smidigt mala ditt salt precis efter dina önskemål. Den har en justerbar keramisk kvarn som gör det möjligt att välja mellan olika malningsgrader, från fint till grovt salt. Du kan enkelt justera malningsgraden genom att vrida på den lilla muttern på toppen av kvarnen.

Med denna saltkvarn kan du vara säker på att du alltid får färskt och smakrikt salt till dina maträtter. Den keramiska kvarnen är hållbar och slitstark, vilket gör att den kan användas under lång tid utan att förlora sin effektivitet. Dessutom är gjutjärnet i saltkvarnen behandlat med en speciell olja som ger det en naturlig non-stick-yta och skyddar mot rost.

Saltkvarnen är också utformad med ergonomi i åtanke. Den har en bekväm och stadig form som gör att den ligger bra i handen och är enkel att använda. Dessutom är den enkel att fylla på med salt genom att ta av toppen och hälla i saltet i den generösa behållaren.

Skeppshult – Saltkvarn 18 cm Brun bok är inte bara en praktisk köksredskap, utan också en vacker inredningsdetalj som kommer att pryda ditt kök eller matbord. Dess rustika och tidlösa design gör den till en perfekt gåva till någon som uppskattar både funktionalitet och estetik.

Sammanfattningsvis är Skeppshult – Saltkvarn 18 cm Brun bok en högkvalitativ och handgjord saltkvarn som erbjuder både funktionalitet och estetik. Med sin justerbara keramiska kvarn kan du enkelt mala ditt salt efter dina önskemål, och dess ergonomiska design gör den enkel att använda. Dessutom är saltkvarnen tillverkad av hållbara material och har en vacker design som kommer att pryda ditt kök.

Artikelnr: e1bd406a8581 Etiketter: , , , ,