Skeppshult – Traditional Grillpanna med trähandtag 28 cm

999.00 kr

Skeppshults Traditional Grillpanna är en högkvalitativ gjutjärnspanna med trähandtag som ger perfekt grillresultat. Dess 28 cm diameter gör den idealisk för att grilla kött, grönsaker och annat på spisen.

Köp produkt

Skeppshult – Traditional Grillpanna med trähandtag 28 cm är en högkvalitativ grillpanna som är perfekt för att grilla kött, grönsaker och andra matvaror inomhus. Pannan är tillverkad av gjutjärn, vilket ger den enastående värmefördelning och hållbarhet.

Med en diameter på 28 cm och en hög kant är denna grillpanna idealisk för att tillaga stora mängder mat samtidigt. Den har också en slät yta med räfflor som ger maten en härlig grillmönster och samtidigt hjälper till att avlägsna överflödigt fett.

Pannans trähandtag är ergonomiskt utformat och ger ett bekvämt grepp samtidigt som det förblir svalt under användning. Detta gör det enkelt att hantera pannan och flytta den från spisen till bordet.

En av de stora fördelarna med denna grillpanna är dess förmåga att behålla och fördela värme jämnt. Detta gör det möjligt att få en jämn stekyta och perfekt grillyta på maten. Dessutom kan pannan användas på alla typer av spisar, inklusive induktion.

Skeppshult – Traditional Grillpanna med trähandtag 28 cm är också enkel att rengöra. Eftersom den är tillverkad av gjutjärn kan den enkelt skrapas ren med en spatel eller borste. Pannan kan också tvättas för hand med varmt vatten och mild tvål.

Denna grillpanna är inte bara en praktisk köksredskap, den är också en vacker tillskott till köket. Dess traditionella design och högkvalitativa material gör den till en tidlös och elegant produkt som kommer att hålla i många år framöver.

Sammanfattningsvis är Skeppshult – Traditional Grillpanna med trähandtag 28 cm en pålitlig och mångsidig grillpanna som kommer att ge dig perfekt grillade resultat varje gång. Med sin gjutjärnskonstruktion, jämn värmefördelning och bekväma trähandtag är denna panna ett utmärkt val för alla matälskare.

Artikelnr: 0b0634bc7903 Etiketter: , , ,