Pillivuyt – Smörportionsskål

99.00 kr

Pillivuyt – Smörportionsskål är en elegant och praktisk skål som är perfekt för att servera smör vid bordet. Tillverkad av högkvalitativt porslin från det anrika franska varumärket Pillivuyt, är denna skål både vacker och hållbar.

Skålen har en rund form och en generös storlek som rymmer en standardstorlek på smörkuber. Den har en slät och blank yta som ger den en lyxig känsla och gör den lätt att rengöra. Skålen har också en liten kant runt om som hjälper till att hålla smöret på plats och förhindrar spill.

Pillivuyt – Smörportionsskål är perfekt för att servera smör vid frukostbordet, brunchen eller middagen. Den kan också användas för att servera andra smaksatta smör, såsom ört- eller vitlökssmör. Skålen kan även användas för att servera såser eller små aptitretare.

Denna smörportionsskål är tillverkad av porslin av högsta kvalitet, vilket gör den tålig och hållbar. Den tål både ugn, mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör den mycket praktisk och användarvänlig.

Pillivuyt – Smörportionsskål är en tidlös och klassisk produkt som kommer att vara en vacker och funktionell tillsats till ditt kök eller matsal. Den är perfekt för både vardagliga måltider och festliga tillfällen. Med sin eleganta design och höga kvalitet är denna smörportionsskål ett utmärkt val för alla som uppskattar både stil och funktionalitet i köket.