Sodastream – Flaska Glas Crystal Penguin

179.00 kr

Sodastream – Flaska Glas Crystal Penguin är en stilren och hållbar glasflaska som passar perfekt till Sodastream-maskiner för att enkelt kolsyra vatten och andra drycker. Flaskan har en snygg design med pingvinmotiv och är ett bra alternativ till engångsflaskor för att minska plastavfall.

Köp produkt

Sodastream – Flaska Glas Crystal Penguin är en elegant och hållbar glasflaska som är speciellt designad för att användas med Sodastream-maskiner. Denna flaska är tillverkad av högkvalitativt glas som är både tåligt och återanvändbart.

Flaskan har en kapacitet på 0,6 liter, vilket gör den perfekt för att skapa kolsyrade drycker för en eller två personer. Den är utformad med en smal hals och en bred bas, vilket gör den enkel att hantera och hälla från. Dessutom har den en praktisk skruvkork som säkerställer att kolsyran i drycken hålls fräsch och bubblig.

Det som gör denna flaska unik är dess design. Den är dekorerad med en söt pingvinmönster, vilket ger den en lekfull och charmig touch. Detta gör den till en perfekt present till både barn och vuxna som älskar pingviner eller bara vill ha en rolig och stilfull flaska att använda.

Förutom sin estetiska appell har denna glasflaska också många praktiska fördelar. Den är enkel att rengöra och kan diskas i diskmaskin, vilket gör den bekväm att använda i vardagen. Dessutom är den tillverkad av BPA-fritt material, vilket gör den säker att använda och inte påverkar smaken på drycken.

Sodastream – Flaska Glas Crystal Penguin är en perfekt komplettering till din Sodastream-maskin. Med denna flaska kan du enkelt skapa dina egna kolsyrade drycker hemma, och samtidigt addera en touch av stil och personlighet till din dryckesupplevelse.

Artikelnr: 6d395c1b2144 Etiketter: , , , ,