Spode – Creatures of Curiosity Assietter 19 cm 4-pack

840.00 kr

Spode – Creatures of Curiosity Assietter 19 cm 4-pack är en samling av fyra assietter med unika och fantasifulla mönster som passar perfekt för att servera mindre rätter eller som dekorativa detaljer på bordet.

Köp produkt

Spode – Creatures of Curiosity Assietter 19 cm 4-pack är en vacker och unik produkt som kommer att ge en touch av elegans och charm till ditt matbord. Dessa assietter är tillverkade av högkvalitativt porslin och har en diameter på 19 cm, vilket gör dem perfekta för att servera förrätter, efterrätter eller tilltugg.

Det som verkligen skiljer dessa assietter från andra är deras fantastiska design. Varje assiett är dekorerad med en färgglad och detaljerad illustration av olika exotiska djur och växter. Dessa illustrationer är inspirerade av Spodes rika historia och deras kärlek till natur och utforskning. Varje assiett har en unik design, vilket ger en känsla av individualitet och personlighet till varje måltid.

Assietterna är inte bara vackra att se på, de är också praktiska och hållbara. De är tåliga nog för att användas dagligen och tål både mikrovågsugn och diskmaskin. Du kan vara säker på att dessa assietter kommer att vara en pålitlig och långvarig del av ditt kök.

Med detta 4-pack av Spode – Creatures of Curiosity Assietter 19 cm kan du enkelt bjuda in dina vänner och familj till en festlig och elegant måltid. Dessa assietter kommer att imponera på dina gäster och skapa en minnesvärd upplevelse vid varje tillfälle.

Sammanfattningsvis är Spode – Creatures of Curiosity Assietter 19 cm 4-pack en fantastisk produkt som kombinerar skönhet, kvalitet och funktionalitet. Med deras unika design och hållbara material kommer dessa assietter att vara en perfekt tillskott till ditt kök och en glädje att använda vid varje måltid.

Artikelnr: 80d5b67d49d3 Etiketter: , , , ,