Spode – Creatures of Curiosity Tårtfat 3 våningar

997.00 kr

Spode – Creatures of Curiosity Tårtfat 3 våningar är ett elegant och unikt tårtfat med tre våningar, perfekt för att visa upp och servera tårtor och bakverk på ett stilfullt sätt. Det är tillverkat av högkvalitativt porslin och har en vacker design med fantasifulla och lekfulla motiv.

Köp produkt

Spode – Creatures of Curiosity Tårtfat 3 våningar är en elegant och unik produkt som är perfekt för att visa upp och servera dina läckra tårtor och bakverk. Detta tårtfat är tillverkat av högkvalitativt porslin och har en vacker design inspirerad av Spodes ikoniska Creatures of Curiosity-kollektion.

Tårtfatet har tre våningar, vilket ger dig gott om plats att arrangera och presentera olika sorters bakverk. Varje våning är stadigt konstruerad och har en generös diameter, vilket gör att du kan placera både små och stora tårtor på dem. Den övre våningen är perfekt för att visa upp en elegant bröllopstårta eller en imponerande födelsedagstårta.

Designen på detta tårtfat är verkligen unik och iögonfallande. Varje våning är dekorerad med vackra och detaljerade illustrationer av olika exotiska djur och växter. Dessa illustrationer är inspirerade av Spodes rika historia och tradition av att skapa vackra porslinsprodukter. Creatures of Curiosity-motiven ger en touch av elegans och charm till tårtfatet och gör det till en riktig blickfångare på ditt bord.

Tårtfatet är inte bara vackert att se på, det är också praktiskt och hållbart. Det är tillverkat av tåligt porslin som är lätt att rengöra och tål både ugn och diskmaskin. Du kan vara säker på att detta tårtfat kommer att vara en pålitlig följeslagare vid alla dina festliga tillfällen under lång tid framöver.

Sammanfattningsvis är Spode – Creatures of Curiosity Tårtfat 3 våningar en fantastisk produkt för alla som älskar att baka och vill visa upp sina kreationer på ett elegant och stilfullt sätt. Med sin unika design, generösa storlek och hållbara konstruktion kommer detta tårtfat att bli en favorit i ditt kök och ett samtalsämne vid varje tillställning.

Artikelnr: ec6df22b14da Etiketter: , , , ,