Spode – Creatures of Curiosity Tekanna 1 l Snake

Spode Creatures of Curiosity Tekanna 1 l Snake är en unik och fascinerande tekanna med en orm-design som ger en touch av exotisk elegans till ditt tebord. Med en kapacitet på 1 liter är den perfekt för att servera te till dina gäster eller njuta av en lugn stund för dig själv.

Köp produkt

Spode – Creatures of Curiosity Tekanna 1 l Snake är en vacker och unik tekanna som är perfekt för alla teälskare. Denna tekanna är en del av Spodes Creatures of Curiosity-kollektion och har en fascinerande design med en orm som slingrar sig runt hela kannan.

Tekannan är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en kapacitet på 1 liter, vilket gör den idealisk för att servera te till flera personer. Den har en bekväm handtag som gör det enkelt att hälla upp te i kopparna utan att riskera att bränna sig.

Designen på denna tekanna är verkligen unik och iögonfallande. Ormen som slingrar sig runt kannan är detaljerad och realistisk, vilket ger en känsla av mystik och elegans. Den gröna färgen på ormen ger också en extra touch av naturlighet och skönhet till kannan.

Spode – Creatures of Curiosity Tekanna 1 l Snake är inte bara en vacker prydnad för ditt tebord, den är också praktisk och funktionell. Den har en inbyggd sil som gör det enkelt att brygga ditt favoritte och undvika att få teblad i koppen. Silen är avtagbar och lätt att rengöra efter användning.

Denna tekanna är också mycket hållbar och tålig. Den är tillverkad av porslin av hög kvalitet, vilket gör den motståndskraftig mot repor och fläckar. Den kan också användas i mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör den praktisk och lätt att rengöra.

Sammanfattningsvis är Spode – Creatures of Curiosity Tekanna 1 l Snake en fantastisk produkt för alla teälskare. Dess unika design och högkvalitativa material gör den till en perfekt kombination av skönhet och funktionalitet. Med denna tekanna kan du njuta av ditt te på ett elegant och stilfullt sätt.

Artikelnr: 4626a97fefa3 Etiketter: , , , ,