Spode – Creatures of Curiosity Tekopp med fat 25 cl Snake/Black

477.00 kr

Spode Creatures of Curiosity tekopp med fat är en elegant och unik produkt med en kapacitet på 25 cl. Den har en vacker orm- och svart design.

Köp produkt

Spode – Creatures of Curiosity Tekopp med fat 25 cl Snake/Black är en elegant och unik tekopp som är perfekt för att njuta av en avkopplande kopp te. Denna tekopp är en del av Spodes Creatures of Curiosity-kollektion, som är inspirerad av exotiska djur och fascinerande varelser.

Tekoppen är tillverkad av högkvalitativt benporslin, vilket ger den en lyxig och hållbar känsla. Den har en kapacitet på 25 cl, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma en generös mängd te. Koppen har en bekväm handtag som gör det enkelt att hålla och dricka från.

Det som verkligen gör denna tekopp unik är det vackra mönstret av en orm som slingrar sig runt koppen. Ormen är målad i en elegant svart färg, vilket ger koppen en mystisk och sofistikerad touch. Mönstret är handmålat av skickliga konstnärer och varje kopp är unik i sitt utförande.

Medföljande fatet är perfekt för att placera koppen på när den inte används. Fatet har också samma orm-mönster och svarta färg, vilket skapar en enhetlig och elegant look. Fatet är tillräckligt stort för att få plats med eventuella spill eller droppar från koppen.

Denna Spode tekopp är inte bara vacker att titta på, den är också praktisk och lätt att rengöra. Den tål både maskindisk och mikrovågsugn, vilket gör den bekväm att använda i vardagen.

Sammanfattningsvis är Spode – Creatures of Curiosity Tekopp med fat 25 cl Snake/Black en fantastiskt vacker och unik tekopp som kommer att bli en prydnad i ditt kök eller på ditt tebord. Med sin eleganta design och högkvalitativa material är den perfekt för att njuta av en avkopplande stund med ditt favoritte.

Artikelnr: 34583ca95869 Etiketter: , , , , , ,