Steba – Riskokare RK2 1,8 L Silver/Vit

Steba Riskokare RK2 är en praktisk och stilren riskokare med en kapacitet på 1,8 liter, perfekt för att laga risrätter på ett enkelt sätt. Den har en elegant silver- och vit design som passar bra i köket.

Köp produkt

Steba – Riskokare RK2 1,8 L Silver/Vit är en högkvalitativ riskokare som är perfekt för att laga risrätter på ett enkelt och effektivt sätt. Med en kapacitet på 1,8 liter kan du laga tillräckligt med ris för hela familjen eller för en större grupp av vänner.

Riskokaren har en stilren design i silver och vit färg, vilket gör den till en snygg och modern tillskott till ditt kök. Den är tillverkad av robusta material som är hållbara och tåliga, vilket garanterar att den kommer att hålla länge.

En av de bästa funktionerna hos Steba – Riskokare RK2 är dess enkelhet att använda. Den har en intuitiv kontrollpanel med tydliga knappar och en digital display som gör det enkelt att ställa in önskad tid och temperatur. Du kan välja mellan olika inställningar beroende på vilken typ av ris du vill laga, som exempelvis basmati, jasmin eller långkornigt ris.

Riskokaren har även en inbyggd timerfunktion som gör att du kan ställa in när du vill att riset ska vara klart. När tiden är ute kommer riskokaren automatiskt att stängas av och hålla riset varmt tills du är redo att servera det.

En annan fördel med Steba – Riskokare RK2 är dess non-stick-beläggning på insidan av riskokaren. Detta gör att riset inte fastnar och bränns vid, vilket gör rengöringen enkel och smidig.

Riskokaren är även utrustad med en ångfunktion, vilket gör att du kan ånga grönsaker eller fisk samtidigt som du kokar riset. Detta sparar tid och energi, samtidigt som det ger dig möjlighet att laga en komplett måltid på ett och samma ställe.

Sammanfattningsvis är Steba – Riskokare RK2 1,8 L Silver/Vit en pålitlig och användarvänlig riskokare som kommer att underlätta matlagningen och ge dig perfekt kokt ris varje gång. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är den ett utmärkt val för alla som älskar att laga risrätter.

Artikelnr: a8d5d69ed2d0 Etiketter: , , , , , ,