Hällmark – Set, Stekhäll 78 cm+Gasolbrännare+Regulatorset

Hällmark – Set, Stekhäll 78 cm Gasolbrännare Regulatorset är en högkvalitativ och praktisk produkt som är perfekt för utomhusmatlagning. Med denna stekhäll kan du enkelt tillaga läckra och varierade rätter på din gasolgrill.

Stekhällen är tillverkad av robust och hållbart material som tål höga temperaturer och är utformad för att ge en jämn värmefördelning. Den har en diameter på 78 cm, vilket ger gott om plats för att tillaga mat till en stor grupp människor.

Gasolbrännaren som medföljer är enkel att använda och ger en kraftfull och jämn låga. Den är utrustad med en regulator som gör det möjligt att justera värmen efter behov. Regulatorsetet inkluderar även en slang och en gasolflaskaanslutning för enkel och säker användning.

Stekhällen har en praktisk design med upphöjda kanter för att förhindra att maten ramlar av. Den har också en non-stick-beläggning som gör det enkelt att rengöra och förhindrar att mat fastnar.

Detta set är perfekt för alla som älskar att laga mat utomhus och vill ha en mångsidig och pålitlig produkt. Oavsett om du vill tillaga kött, fisk, grönsaker eller pannkakor, kommer denna stekhäll att ge dig fantastiska resultat varje gång.

Hällmark – Set, Stekhäll 78 cm Gasolbrännare Regulatorset är en investering i kvalitet och funktionalitet. Med denna produkt kan du njuta av utomhusmatlagning på ett enkelt och bekvämt sätt.