Tamahagane – Skärpstav Diamant 26 cm

879.00 kr

Tamahagane Skärpstav Diamant 26 cm är en diamantbelagd skärpstav designad för att vässa och underhålla knivars skärpa. Den är 26 cm lång och lämpad för professionellt bruk eller för entusiaster som vill ha vassa knivar i köket.

Köp produkt

Tamahagane Skärpstav Diamant 26 cm är ett högkvalitativt verktyg avsett för att vässa och underhålla skärpan på köksknivar. Med en längd på 26 centimeter ger den en generös yta för att arbeta med olika storlekar av knivar. Skärpstaven är belagd med små diamantpartiklar, vilket gör den extremt hård och slitstark, och därmed effektiv för att återställa vassa eggar på knivar.

Diamantbeläggningen är fin nog att skärpa utan att ta bort för mycket material från knivbladet, vilket förlänger knivens livslängd. Handtaget på Tamahagane Skärpstav är ergonomiskt utformat för ett säkert och bekvämt grepp under skärpningen. Detta säkerställer kontroll och precision, vilket är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat.

Skärpstaven har även en hängögla eller en ring på handtagets ände, vilket gör det enkelt att förvara staven på en krok i köket. Dessutom är den utrustad med en skyddande ändkåpa som hjälper till att förhindra skador på staven när den inte används.

Tamahagane är känt för att tillverka köksredskap av hög kvalitet, och denna skärpstav är inget undantag. Den är lämplig för både professionella kockar och hemmakockar som vill underhålla sina knivar med precision och omsorg. Regelbunden användning av Tamahagane Skärpstav Diamant 26 cm kommer att hålla knivarna vassa och redo för alla typer av skäruppgifter i köket.