Oxo – Tång Mini 18 cm

Oxo Mini Tång är ett köksredskap designat för att ge användaren en bekväm och effektiv upplevelse vid hantering av små och känsliga matvaror. Med en längd på 18 cm är denna tång idealisk för precisionsarbete och för att hantera mindre ingredienser som örter, små grönsaker, eller för att vända mat i stekpannor där utrymmet är begränsat.

Tången är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd. Den har även en smart låsmekanism som gör den enkel att förvara och låser tången i stängt läge för att spara utrymme i kökslådan.

Handtagen på Oxo Mini Tång är belagda med mjukt, non-slip material som ger ett säkert och bekvämt grepp även med våta eller oljiga händer. Detta bidrar till att minska trötthet i händerna vid långvarig användning.

Tångens spetsar är noggrant utformade för att vara precisa och smidiga, vilket gör det enkelt att plocka upp och släppa mat utan att skada den. De är även försedda med silikonändar som är värmetåliga och skonsamma mot non-stick-beläggningar, vilket innebär att de kan användas i alla typer av stekpannor och kastruller utan att riskera att repa ytan.

Rengöringen av Oxo Mini Tång är enkel då den är diskmaskinssäker, vilket underlättar köksstädningen och upprätthåller hygien.

Sammanfattningsvis är Oxo Mini Tång en praktisk och hållbar köksaccessoar som är perfekt för att hantera små matvaror med precision och varsamhet. Dess ergonomiska design och kvalitetsmaterial gör den till en uppskattad hjälpreda i köket för både amatörkockar och professionella.