ETI – Thermapen ONE Temometer Grön

ETI – Thermapen ONE Termometer Grön är en högkvalitativ och pålitlig termometer som är perfekt för både professionella kockar och hemmakockar. Denna termometer är utformad för att ge snabba och exakta temperaturmätningar, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg i köket.

Thermapen ONE termometer har en unik och innovativ design som gör den enkel att använda. Den har en vikbar prob som gör det enkelt att förvara och transportera termometern. När proben viks ut aktiveras termometern automatiskt och ger omedelbar temperaturavläsning på den tydliga LCD-skärmen.

Med en mätningstid på endast 3 sekunder kan du snabbt och enkelt kontrollera temperaturen på dina livsmedel. Termometern har en mätområde på -49,9°C till 299,9°C, vilket gör den lämplig för att mäta både höga och låga temperaturer.

ETI – Thermapen ONE termometer är utrustad med en intelligent auto-avstängningsfunktion som sparar batteriets livslängd. Den har också en bakgrundsbelyst skärm, vilket gör det enkelt att läsa av temperaturen även i dåligt ljus.

Denna termometer är tillverkad av högkvalitativa material och är vattentät enligt IP67-standard. Detta innebär att den kan användas i våta och fuktiga miljöer utan att skadas. Den är också enkel att rengöra, vilket gör den hygienisk att använda i köket.

ETI – Thermapen ONE termometer är ett pålitligt och användarvänligt verktyg som hjälper dig att uppnå perfekt tillagning av dina maträtter. Oavsett om du griller, bakar eller tillagar mat på spisen, kommer denna termometer att ge dig exakta temperaturmätningar varje gång.