Tokyo Design Studio – Ätpinnar Chopstick 5-pack Blå

Tokyo Design Studios ätpinnar är tillverkade av högkvalitativt material och har en elegant blå färg. Perfekta för att äta asiatiska rätter med stil.

Köp produkt

Tokyo Design Studio – Ätpinnar Chopstick 5-pack Blå är en elegant och stilren produkt som är perfekt för att njuta av asiatiska rätter. Dessa ätpinnar är tillverkade av högkvalitativt trä och har en vacker blå färg som ger dem en modern touch.

Med en längd på 23 cm är dessa ätpinnar bekväma att hålla och använda. De är utformade med en traditionell rundad spets som gör det enkelt att plocka upp maten utan att skada den. Dessutom är ätpinnarna lätta och balanserade, vilket ger en smidig och precis hantering.

Detta 5-pack av ätpinnar är perfekt för att dela med familj och vänner eller för att ha som reservdelar. Varje par ätpinnar är individuellt förpackade för att hålla dem rena och hygieniska. Förpackningen är också kompakt och lätt att förvara eller ta med på resor.

Tokyo Design Studio är känt för sin höga kvalitet och design, och dessa ätpinnar är inget undantag. De är tillverkade med noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att ge en lyxig känsla och hållbarhet. Den blå färgen ger en modern touch till den traditionella designen och gör dem till en snygg och stilfull accessoar på matbordet.

Sammanfattningsvis är Tokyo Design Studio – Ätpinnar Chopstick 5-pack Blå en utmärkt produkt för alla som älskar att äta asiatisk mat eller vill ha en elegant och praktisk ätpinne. Med sin höga kvalitet, bekväma design och vackra blå färg är dessa ätpinnar ett perfekt tillskott till köket eller en fin present till någon som uppskattar asiatisk kultur och matlagning.

Artikelnr: 49ca31061f4b Etiketter: , , , ,