Tokyo Design Studio – Flora Japonica Risskål 30 cl Ivy

Tokyo Design Studios Flora Japonica Risskål är en vacker och funktionell skål med en kapacitet på 30 cl, perfekt för att servera risrätter. Den har en elegant design med ett mönster av ivy som ger en touch av japansk estetik till din matupplevelse.

Köp produkt

Tokyo Design Studio – Flora Japonica Risskål 30 cl Ivy är en vacker och funktionell risskål som är inspirerad av japansk design. Denna skål är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en kapacitet på 30 cl, vilket gör den perfekt för att servera risportioner till en person.

Risskålen har en unik och elegant design med en vacker ivy-mönster i grönt och vitt. Mönstret är inspirerat av den frodiga japanska naturen och ger skålen en fräsch och naturlig känsla. Den gröna färgen symboliserar också hälsa och välbefinnande, vilket gör denna skål perfekt för att njuta av en hälsosam måltid.

Skålen är inte bara vacker att titta på, den är också praktisk att använda. Den har en perfekt storlek för att hålla en generös portion ris, och den djupa formen gör det enkelt att blanda riset med andra ingredienser eller såser. Den breda kanten gör det också enkelt att hålla i skålen och servera maten utan att riskera att spilla.

Det högkvalitativa porslinet gör att skålen är tålig och hållbar. Den tål både höga temperaturer och daglig användning utan att förlora sin färg eller form. Dessutom är skålen lätt att rengöra, antingen för hand eller i diskmaskinen.

Tokyo Design Studio – Flora Japonica Risskål 30 cl Ivy är en perfekt kombination av skönhet och funktionalitet. Den kommer att bli en vacker och praktisk tillskott till ditt kök och kommer säkert att göra dina måltider ännu mer njutbara.

Artikelnr: 5307c46c0f74 Etiketter: , , , ,