Tokyo Design Studio – Flora Japonica Tayo Skål Crane

Tokyo Design Studios Flora Japonica Tayo Skål Crane är en vacker skål med en traditionell japansk design och en elegant trana som motiv, perfekt för att servera mat eller som dekoration i hemmet.

Köp produkt

Tokyo Design Studio – Flora Japonica Tayo Skål Crane är en vacker och elegant skål som är inspirerad av den traditionella japanska kulturen och naturen. Skålen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en unik design med en vacker fågel, en trana, som är ett symboliskt djur i japansk kultur.

Skålen har en diameter på 15 cm och en höjd på 7 cm, vilket gör den perfekt för att servera soppor, risrätter, sallader eller andra läckra japanska rätter. Dess djupa form gör det enkelt att blanda och äta maten utan att riskera att den spill över kanten.

Detaljerna på skålen är otroligt noggrant utförda och fågelmotivet är målat för hand med precision och skicklighet. Den vita bakgrunden på skålen ger en ren och fräsch känsla, medan de färgglada detaljerna ger en touch av liv och glädje till din matupplevelse.

Skålen är inte bara vacker att titta på, den är också mycket funktionell och hållbar. Den är mikrovågsugnssäker och kan enkelt rengöras i diskmaskinen. Dessutom är den stapelbar, vilket gör det enkelt att förvara och spara utrymme i ditt köksskåp.

Tokyo Design Studio – Flora Japonica Tayo Skål Crane är en perfekt present till dig själv eller till någon som uppskattar japansk kultur och estetik. Den kommer att ge en touch av elegans och stil till ditt matbord och göra varje måltid till en speciell upplevelse.

Artikelnr: 28218eda318b Etiketter: , , , ,