Tokyo Design Studio – Flora Japonica Tayo Skål Gingko

Tokyo Design Studios Flora Japonica Tayo Skål Gingko är en vacker skål med en traditionell japansk design och en subtil gingkomönster, perfekt för att servera små rätter eller använda som dekoration i hemmet.

Köp produkt

Tokyo Design Studio – Flora Japonica Tayo Skål Gingko är en vacker och elegant skål som är inspirerad av den traditionella japanska kulturen och naturen. Skålen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en unik design med en vacker gingko-bladsmönster.

Skålen har en perfekt storlek för att servera soppor, risrätter, sallader eller andra läckra japanska rätter. Dess djupa form gör det enkelt att blanda och äta maten utan att riskera att den spill över kanten. Skålen har också en bred kant som gör det enkelt att hålla och servera maten.

Det som verkligen gör denna skål speciell är det vackra gingko-bladsmönstret som är handmålat på skålens utsida. Gingko-bladet är en symbol för styrka och långt liv i den japanska kulturen, och det ger skålen en unik och elegant touch. Mönstret är utfört i subtila gröna nyanser som ger skålen en naturlig och fräsch känsla.

Skålen är också mycket hållbar och tålig, vilket gör den perfekt för daglig användning. Den är mikrovågsugnssäker och kan enkelt rengöras i diskmaskinen. Dess högkvalitativa porslin gör att den behåller sin vackra glans och färg under lång tid.

Tokyo Design Studio – Flora Japonica Tayo Skål Gingko är inte bara en praktisk skål för matservering, utan också en vacker dekoration för ditt kök eller matsal. Dess eleganta design och unika gingko-bladsmönster kommer definitivt att dra uppmärksamhet och ge en touch av japansk kultur till ditt hem.

Oavsett om du är en samlare av japanskt porslin eller bara letar efter en vacker och funktionell skål för din mat, kommer Tokyo Design Studio – Flora Japonica Tayo Skål Gingko att vara ett utmärkt val. Med sin höga kvalitet, unika design och praktiska användning kommer denna skål att bli en favorit i ditt kök.

Artikelnr: 4f5889192c90 Etiketter: , , , ,