Tokyo Design Studio – Grey Soshun Skål

Tokyo Design Studio – Grey Soshun Skål är en elegant och stilren skål med japansk inspiration, perfekt för att servera soppor och rätter. Skålen har en vacker grå färg och en fin balans mellan traditionellt och modernt design.

Köp produkt

Tokyo Design Studio – Grey Soshun Skål är en vacker och elegant skål som är perfekt för att servera dina favoriträtter. Skålen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en unik grå färg som ger den en modern och stilren känsla.

Skålen har en generös storlek på 15 cm i diameter och 7 cm i höjd, vilket gör den perfekt för att servera soppor, nudlar, ris eller andra huvudrätter. Dess djupa form gör det enkelt att blanda och äta maten utan att riskera att den spill över kanten.

Det som verkligen gör denna skål speciell är det vackra mönstret som pryder dess yta. Det traditionella japanska blommönstret ger skålen en autentisk och exotisk känsla. Mönstret är handmålat av skickliga hantverkare och varje skål är unik i sitt utförande.

Skålen är också mycket praktisk och hållbar. Den tål både mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör den lätt att använda och rengöra. Dessutom är den tillverkad av högkvalitativt porslin som är tåligt och hållbart, vilket gör att den kan användas under lång tid utan att förlora sin kvalitet.

Tokyo Design Studio – Grey Soshun Skål är inte bara en funktionell köksprodukt, utan också en vacker inredningsdetalj. Den grå färgen och det traditionella mönstret gör att skålen passar perfekt in i alla typer av kök och matrum. Den kan användas som en enskild skål eller kombineras med andra delar från samma kollektion för att skapa en enhetlig och stilfull dukning.

Sammanfattningsvis är Tokyo Design Studio – Grey Soshun Skål en elegant och praktisk skål som är perfekt för att servera dina favoriträtter. Dess vackra mönster och högkvalitativa material gör den till en unik och hållbar köksprodukt som kommer att förgylla ditt matbord i många år framöver.

Artikelnr: 765fdaace779 Etiketter: , , ,