Tokyo Design Studio – Japonism Carp Menbachi Skål

Tokyo Design Studios Japonism Carp Menbachi Skål är en vacker och elegant skål med en traditionell japansk design som passar perfekt för att servera soppor och nudlar. Skålen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en unik fiskmotiv som ger den en autentisk touch.

Köp produkt

Tokyo Design Studio – Japonism Carp Menbachi Skål är en vacker och unik skål som är inspirerad av den traditionella japanska konsten och kulturen. Skålen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en diameter på 15 cm, vilket gör den perfekt för att servera soppor, risrätter eller andra läckra japanska rätter.

Designen på skålen är inspirerad av den japanska konststilen Japonism, som kännetecknas av sina färgglada och detaljerade mönster. På denna skål pryds den av en vacker karpmotiv, vilket är en symbol för styrka och uthållighet i den japanska kulturen. Karpen anses också vara en symbol för framgång och lycka.

Skålen är handmålad av skickliga hantverkare och varje exemplar är unikt. Den har en vacker glansig yta och en perfekt balans mellan traditionell japansk design och moderna influenser. Den är också lätt att rengöra och kan användas i mikrovågsugn och diskmaskin.

Tokyo Design Studio – Japonism Carp Menbachi Skål är inte bara en praktisk köksartikel, utan också en vacker dekoration som kan ge en touch av japansk elegans till ditt hem. Den kan användas som en serveringsskål vid speciella tillfällen eller som en vacker inredningsdetalj i ditt kök eller matsal.

Om du är en älskare av japansk kultur eller bara uppskattar vackra och unika köksartiklar, kommer Tokyo Design Studio – Japonism Carp Menbachi Skål definitivt att bli en favorit i ditt hem. Den är perfekt för att ge som en gåva till någon som uppskattar japansk konst och design eller som en speciell present till dig själv.

Artikelnr: 06a657b9690b Etiketter: , , , ,