Tokyo Design Studio – Japonism Carp Sori Skål

Tokyo Design Studios Japonism Carp Sori Skål är en vacker och elegant skål inspirerad av japansk konst och design. Den är perfekt för att servera mat eller som en dekorativ detalj i hemmet.

Köp produkt

Tokyo Design Studio – Japonism Carp Sori Skål är en vacker och unik skål som är inspirerad av den traditionella japanska konsten och kulturen. Skålen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en elegant och stilren design.

Skålen är dekorerad med en vacker mönster av karpar, som är en symbol för lycka och framgång i den japanska kulturen. Mönstret är handmålat och skapar en autentisk och traditionell känsla.

Skålen har en rund form och en generös storlek, vilket gör den perfekt för att servera soppor, risrätter, nudlar eller andra läckra asiatiska rätter. Den har en bekväm och lätt att greppa form, vilket gör den enkel att använda och hantera.

Tokyo Design Studio – Japonism Carp Sori Skål är inte bara en praktisk och funktionell skål, utan också en vacker dekoration för ditt matbord eller kök. Den kan användas som en enskild skål eller kombineras med andra delar från Japonism Carp-serien för att skapa en enhetlig och harmonisk dukning.

Skålen är tillverkad med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Den är tålig och hållbar, vilket gör den lämplig för daglig användning. Dessutom är den mikrovågsugnssäker och kan enkelt rengöras i diskmaskinen.

Med Tokyo Design Studio – Japonism Carp Sori Skål kan du njuta av en autentisk japansk matupplevelse hemma. Den kombinerar traditionell japansk design med moderna funktioner och är en perfekt skål för att servera och njuta av dina favoriträtter.

Artikelnr: 2d152ef1c181 Etiketter: , , , ,