Tokyo Design Studio – Nippon Blue Tallrik 20 cm Dots

Tokyo Design Studios Nippon Blue Tallrik 20 cm Dots är en elegant tallrik med en traditionell japansk design och prickmönster, perfekt för att servera dina favoriträtter med stil. Tallriken är tillverkad av högkvalitativt porslin och passar perfekt för både vardagliga och festliga tillfällen.

Köp produkt

Tokyo Design Studio – Nippon Blue Tallrik 20 cm Dots är en vacker tallrik med en traditionell japansk design. Tallriken är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en diameter på 20 cm, vilket gör den perfekt för att servera förrätter, sallader eller mindre portioner.

Designen på tallriken är inspirerad av den japanska kulturen och har en elegant blå färg med vita prickar som skapar en vacker kontrast. Den blå färgen symboliserar lugn och harmoni, vilket ger en avslappnad och fridfull atmosfär till din matupplevelse.

Tallriken är handmålad av skickliga hantverkare, vilket ger varje tallrik en unik och autentisk känsla. Den har en slät och blank yta som ger en lyxig touch till din dukning. Dessutom är tallriken mikrovågsugnssäker och kan enkelt rengöras i diskmaskin, vilket gör den praktisk och användarvänlig.

Nippon Blue Tallrik 20 cm Dots är en del av Tokyo Design Studios Nippon Blue-kollektion, som erbjuder en rad olika tallrikar och serveringsprodukter med samma vackra design. Du kan enkelt mixa och matcha dessa produkter för att skapa en komplett och enhetlig dukning.

Oavsett om du använder tallriken för vardagsmiddagar eller speciella tillfällen, kommer den definitivt att imponera på dina gäster. Dess eleganta design och högkvalitativa material gör den till en perfekt present till någon som uppskattar japansk kultur och estetik.

Sammanfattningsvis är Tokyo Design Studio – Nippon Blue Tallrik 20 cm Dots en vacker tallrik med en traditionell japansk design. Dess blå färg och vita prickar skapar en harmonisk atmosfär, medan det högkvalitativa porslinet och handmålningen ger en autentisk och lyxig känsla. En perfekt tallrik för att servera förrätter eller mindre portioner, både för vardag och speciella tillfällen.

Artikelnr: 28d4b74f85b2 Etiketter: , , , ,