Upsala-Ekeby – "Campo" Fat av Ingrid Atterberg

Upsala-Ekeby – “Campo” Fat av Ingrid Atterberg är en vacker och tidlös keramisk produkt som är perfekt för att ge ditt hem en touch av elegans och stil. Fatet är designat av den välkända svenska keramikern Ingrid Atterberg och tillverkat av Upsala-Ekeby, ett av Sveriges mest framstående keramikföretag.

Fatet har en rund form och är tillverkat av högkvalitativt stengods, vilket ger det en robust och hållbar konstruktion. Den har en diameter på cirka 30 cm och en höjd på cirka 5 cm, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma olika typer av mat eller dekorativa föremål.

Designen av “Campo” fatet är enkel och minimalistisk, vilket gör det till en mångsidig produkt som passar in i olika inredningsstilar. Fatet har en vacker grön färg med en unik glasyr som ger det en elegant och naturlig look. Den har också en lätt texturerad yta, vilket ger det en extra dimension och karaktär.

“Campo” fatet är inte bara vackert att titta på, det är också praktiskt att använda. Det kan användas för att servera olika typer av mat, som sallader, frukt eller snacks. Du kan också använda det som en dekorativt element genom att placera ljus, blommor eller andra föremål på det. Dess mångsidighet gör det till en perfekt produkt för både vardagligt bruk och speciella tillfällen.

Upsala-Ekeby – “Campo” Fat av Ingrid Atterberg är en produkt av hög kvalitet som kommer att vara en värdefull tillägg till ditt hem. Med sin vackra design och mångsidighet kan det användas på olika sätt för att förbättra din inredning och ge en touch av stil och elegans.