Vargen & Thor – Vargen & Thor Stekpanna Modell Mb 28 cm

1,095.00 kr

Stekpannan, Modell Mb, från västsvenska Vargen & Thor är vad vi alla väntat på. Den har en hamrad vacker blank yta, tillverkad helt i rostfritt stål. En snygg och hållbar panna, som kommer skapa glädje åt både den receptglade hemmakocken och vardagens matlagning. Stek en köttbit till perfektion, eller släng i några snabba köttbullar när tålamodet hos samtliga inblandande är på upphällningen en onsdag klockan 18.27. Tack vare den stora bottenytan är den också utmärkt för att woka grönsaksrätter med asiatisk touch.

Insidan är i borstat rostfritt stål, med en kärna i aluminium som gör att värmen sprids jämt och snabbt. Insidans borstade yta gör att mat inte bränner fast lika lätt (perfekt för den där onsdagskvällen). Handtagen är värmesäkra, även de i rostfritt stål. En pärla att ha i köksskåpet eller låta stå framme på spisen.

Modell Mb kommer bli en favorit i köket en hållbar stekpanna som går att använda gång på gång, till vardagsmaten eller festen. Allting smakar ju lite bättre när det lagats med bra råvaror, lite kärlek och riktigt bra verktyg. Vargen och Thor tillverkar det sistnämnda.

Stekpannan kan användas på alla hällar, inklusive induktion, och den går även bra att använda för matlagning i ugn, upp till 300 °c. Vid användning i ugn kan det vara bra att kombinera med handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor, det är skräddarsytt för handtagen och minimerar risken för att bränna sig. Den går även att diska i diskmaskin, vad mer kan man önska?

Specifikationer för Vargen & Thor Stekpanna Modell Mb 28 cm

– Froststickbeläggning
– Rostfritt stål
– 28 cm i diameter
– Värmesäkra handtag
– Kan diskas i maskin

Artikelnr: 498ebf465218 Kategori: