Villeroy & Boch – Crafted Blueberry Fat till kaffekopp 15 cm

119.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt tyskt företag som tillverkar porslin, keramik, bestick och heminredningsprodukter. Företaget är känt för sin höga kvalitet och design inom bordsserviser och badrumsinredning.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på porslin, keramik och andra hemprodukter. Företaget grundades 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike. Med över 270 års erfarenhet har Villeroy & Boch etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa produkter för bordet, köket och badrummet.

Produktsortimentet från Villeroy & Boch är omfattande och inkluderar:

1. Porslin: De erbjuder ett brett utbud av porslinsserier för både vardagligt bruk och finare tillställningar. Deras kollektioner inkluderar tallrikar, skålar, koppar, serveringsfat och mycket mer, alla med unika designelement och mönster som sträcker sig från klassiskt till modernt.

2. Bestick: Villeroy & Boch tillverkar även högkvalitativa bestickset i rostfritt stål som kompletterar deras porslinsserier. Dessa bestick är både funktionella och eleganta, med olika stilar för att passa olika smaker och tillfällen.

3. Glas: Glasvaror från Villeroy & Boch inkluderar ett brett sortiment av dricksglas, vinglas, ölglas och karaffer. Glasen är designade för att förhöja upplevelsen av olika drycker och finns i olika former och storlekar.

4. Badrumsprodukter: Villeroy & Boch är också kända för sina badrumsprodukter, som inkluderar sanitetsporslin som toaletter och handfat, samt badkar och duschar. De erbjuder även badrumsmöbler och tillbehör som speglar och belysning, alla med samma fokus på kvalitet och design.

5. Köksprodukter: För köket erbjuder de bland annat keramiska spishällar, diskhoar och köksarmaturer. Dessa produkter kombinerar funktionalitet med estetik för att skapa en behaglig och praktisk köksmiljö.

Villeroy & Boch är känt för sin innovation och kvalitet, och deras produkter är ofta tillverkade av premiummaterial som porslin, kristall och högkvalitativt rostfritt stål. De är också kända för sitt hantverk och sin förmåga att kombinera tradition med modern teknik, vilket resulterar i produkter som är både vackra och hållbara. Företaget har en stark närvaro globalt och deras produkter är populära bland konsumenter som värdesätter kvalitet och design.