Villeroy & Boch – Crafted Breeze Mugg med öra 35 cl

171.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt företag som tillverkar porslin och keramikprodukter för hemmet, inklusive serviser, bestick och badrumsinredning. Företaget har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1748 och är känt för sin höga kvalitet och design.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som grundades år 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike. Företaget har sedan dess utvecklats till en internationell livsstilsleverantör och är framför allt känt för sin högkvalitativa keramik. Villeroy & Boch erbjuder ett brett sortiment av produkter inom områdena badrum och wellness, matserviser, bestick och köksprodukter.

Produkterna från Villeroy & Boch kännetecknas av sin eleganta design, innovation och exceptionella kvalitet. De kombinerar traditionellt hantverk med modern teknologi. I sortimentet av matserviser hittar man allt från klassiska till moderna mönster, vilka ofta är dekorerade med handmålade detaljer och tillverkade av premium porslin. Deras bestickserier är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och finns i olika designstilar för att passa alla smaker och tillfällen.

Inom badrum och wellness erbjuder Villeroy & Boch ett omfattande utbud av produkter som inkluderar sanitetsporslin, badkar, duschar, badrumsmöbler, kranar och badrumstillbehör. Dessa produkter är designade för att skapa en avkopplande och funktionell miljö i badrummet, med rena linjer och hållbara material.

Villeroy & Boch är också känt för sin innovation inom keramikteknologi, som CeramicPlus – en glasyr som gör keramikytan lätt att rengöra och mer hygienisk – och Quaryl®, ett material som används för att skapa sömlösa och släta badkar och duschar.

Företaget har en lång historia av miljömedvetenhet och strävar efter att tillverka sina produkter på ett hållbart sätt, med respekt för naturresurser. Villeroy & Boch är därmed inte bara en symbol för kvalitet och design, utan också för hållbarhet och innovation inom heminredning och livsstilsprodukter.