Villeroy & Boch – Crafted Breeze Tallrik 26 cm

205.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt tyskt företag som tillverkar porslin, keramik, bestick och heminredningsprodukter. Företaget är känt för sin höga kvalitet och design inom bordsserviser och badrumsinredning.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på porslin, keramik och andra hemprodukter. Företaget grundades 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike. Med över 270 års erfarenhet har Villeroy & Boch etablerat sig som en ledande tillverkare inom sitt område och är känt för sin höga kvalitet och innovativa design.

Produktsortimentet från Villeroy & Boch är omfattande och inkluderar artiklar för matlagning, servering och inredning. De erbjuder ett brett utbud av porslinsserier som passar olika stilar och tillfällen, från vardagligt bruk till festligare evenemang. Deras kollektioner inkluderar tallrikar, skålar, koppar, kannor och serveringsfat, samt bestick och glasvaror.

En av de mest populära serier från Villeroy & Boch är NewWave, som kännetecknas av sin moderna och unika vågformade design. Andra populära serier inkluderar French Garden, med sitt lantliga och romantiska mönster, och Vieux Luxembourg, som har en mer klassisk och tidlös design.

Utöver porslin erbjuder Villeroy & Boch även ett sortiment av badrumsprodukter, inklusive sanitetskeramik som handfat, toaletter och badkar, samt badrumsmöbler och tillbehör. De kombinerar funktionalitet med estetik för att skapa badrumsmiljöer som är både praktiska och visuellt tilltalande.

Villeroy & Boch är också kända för sin innovation inom materialteknologi. De har utvecklat ett material som heter TitanCeram, som möjliggör tillverkning av mycket tunna och ändå extremt hållbara keramiska produkter.

Företagets produkter är inte bara populära för privat bruk utan används också inom hotell och restaurangbranschen på grund av deras hållbarhet och design. Villeroy & Boch är ett varumärke som ofta associeras med europeisk kvalitet och elegans, och deras produkter är eftertraktade världen över.