Villeroy & Boch – Lave beige Mattallrik 28 cm

231.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt tyskt företag som tillverkar porslin, keramik, bestick och heminredningsprodukter. Företaget är känt för sin höga kvalitet och design inom bordsserviser och badrumsinredning.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på porslin, keramik och andra hemprodukter. Företaget grundades 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike. Med över 270 års erfarenhet har Villeroy & Boch etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa produkter för bordet, köket och badrummet.

Produktsortimentet från Villeroy & Boch är omfattande och inkluderar:

1. Porslin: De erbjuder ett brett utbud av porslinsserier för både vardagsbruk och finare tillställningar. Deras kollektioner inkluderar tallrikar, skålar, koppar, serveringsfat och mycket mer, alla med unika designelement som speglar både klassiska och moderna stilar.

2. Bestick: Villeroy & Boch tillverkar även högkvalitativa bestickset i rostfritt stål som kompletterar deras porslinsserier. Dessa bestick är både funktionella och eleganta, och de finns i olika utföranden för att passa olika smaker och tillfällen.

3. Glas: Glasvaror från Villeroy & Boch inkluderar ett brett sortiment av dricksglas, vinglas, ölglas och karaffer. Deras glasprodukter är kända för sin höga kvalitet och sitt vackra hantverk.

4. Badrumsprodukter: Villeroy & Boch är även kända för sina badrumsprodukter, som inkluderar sanitetsporslin, badkar, duschar, badrumsmöbler och tillbehör. De kombinerar innovation med design för att skapa funktionella och estetiskt tilltalande badrumslösningar.

5. Köksprodukter: Förutom porslin och bestick erbjuder Villeroy & Boch även köksprodukter som keramiska spishällar, diskhoar och kökstillbehör.

Villeroy & Boch står för innovation, tradition och exceptionell kvalitet. Deras produkter är ofta handgjorda eller handdekorerade, vilket ger dem en unik karaktär. Varumärket är också känt för sitt miljömedvetna tillvägagångssätt i tillverkningsprocessen, där de strävar efter hållbarhet och resurseffektivitet.