Villeroy & Boch – Lave beige Mugg 40 cl

190.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt tyskt företag som tillverkar porslin, keramik, bestick och heminredningsprodukter. Företaget är känt för sin höga kvalitet och innovativa design inom bordsserviser och badrumsinredning.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som erbjuder ett brett sortiment av produkter för bordet, köket och badrummet. Företaget grundades 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike, och har sedan dess utvecklats till en global aktör inom porslins- och keramikindustrin.

Produktsortimentet från Villeroy & Boch inkluderar högkvalitativt porslin för dagligt bruk såväl som för festligare tillfällen. Deras kollektioner av tallrikar, skålar, koppar och serveringsartiklar kännetecknas av innovativ design och funktionalitet. De erbjuder även bestick och glas som kompletterar deras porslinsserier.

För köket erbjuder Villeroy & Boch köksvaskar i keramik, som är kända för sin hållbarhet och estetiska utseende. De finns i olika storlekar och färger för att passa olika köksstilar.

Inom badrumssegmentet erbjuder Villeroy & Boch ett omfattande utbud av produkter som inkluderar sanitetsporslin såsom toaletter och handfat, badkar, duschar, badrumsmöbler och tillbehör. Deras badrumsprodukter kombinerar funktionalitet med modern design och kan anpassas för att skapa personliga och lyxiga badrumsmiljöer.

Villeroy & Boch är också kända för sina innovativa teknologier, som CeramicPlus-behandlingen som underlättar rengöring av keramiska ytor, och Quaryl®, ett material som används för att skapa släta och hållbara badkar och duschar.

Varumärket står för tradition, kvalitet och design och är populärt bland konsumenter som uppskattar hållbara och vackra produkter för hemmet.