Villeroy & Boch – Lave beige Skål Flat 22 cm

218.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt företag som tillverkar porslin, keramik, bestick och heminredningsprodukter. Företaget är känt för sin höga kvalitet och eleganta design.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på porslin, keramik och andra hemprodukter. Företaget grundades 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike. Med över 270 års erfarenhet har Villeroy & Boch etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa produkter för bordet, köket och badrummet.

Produktsortimentet från Villeroy & Boch är omfattande och inkluderar:

1. Porslin: De erbjuder ett brett utbud av porslinsserier för både vardagsbruk och finare tillställningar. Deras kollektioner inkluderar tallrikar, skålar, koppar, fat och serveringsartiklar. Designen varierar från klassiskt vit och tidlös till modern och färgstark med olika mönster och dekorationer.

2. Bestick: Villeroy & Boch tillverkar även bestick i rostfritt stål och silver, som kompletterar deras porslinsserier. Besticken finns i olika stilar, från traditionella till moderna.

3. Glas: Glasvaror som vinglas, dricksglas, karaffer och ölglas är en del av sortimentet. Glasen är designade för att matcha porslinet och för att förhöja upplevelsen av olika drycker.

4. Köksprodukter: Utöver porslin och glas erbjuder Villeroy & Boch ett urval av köksprodukter som skärbrädor, köksknivar och förvaringslösningar.

5. Badrumsprodukter: Villeroy & Boch är även kända för sina badrumsprodukter, som inkluderar sanitetsporslin som handfat, toaletter, badkar och duschar, samt badrumsmöbler och tillbehör.

6. Kakel och klinker: De tillverkar också högkvalitativa keramiska och porslinsplattor för golv och väggar, som används i kök, badrum och andra levnadsutrymmen.

Villeroy & Boch är känt för sin innovation, kvalitet och design. De kombinerar traditionellt hantverk med modern teknologi för att skapa produkter som är både vackra och funktionella. Varumärket är populärt bland konsumenter som värdesätter hållbarhet och stil i sina hem.