Villeroy & Boch – Lave Bleu Kaffekopp 19 cl

172.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt företag som tillverkar porslin och keramikprodukter för hemmet, inklusive serviser, bestick och badrumsinredning. Företaget har en lång historia och är känt för sin höga kvalitet och design.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på porslin, keramik och andra hemprodukter. Företaget grundades 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike. Med över 270 års erfarenhet har Villeroy & Boch etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa produkter för bordet, köket och badrummet.

Produktsortimentet från Villeroy & Boch är omfattande och inkluderar:

1. Porslin: De erbjuder ett brett utbud av porslinsserier för både vardagligt bruk och finare tillställningar. Deras kollektioner inkluderar tallrikar, skålar, koppar, serveringsfat och mycket mer, alla med unika designelement som sträcker sig från klassiskt till modernt.

2. Bestick: Villeroy & Boch tillverkar även högkvalitativa bestickset i rostfritt stål som kompletterar deras porslinsserier. Dessa bestick är både funktionella och eleganta, med olika stilar för att passa olika smaker och tillfällen.

3. Glas: De erbjuder ett sortiment av dricksglas, vinglas, ölglas och andra specialglas. Glasen är designade för att förbättra upplevelsen av olika drycker och finns i olika former och storlekar.

4. Köksprodukter: Utöver porslin och bestick erbjuder Villeroy & Boch ett urval av köksredskap, inklusive skärbrädor, köksknivar och förvaringslösningar.

5. Badrumsprodukter: Villeroy & Boch är också kända för sina badrumsprodukter, som inkluderar sanitetskeramik som toaletter och handfat, badkar, duschar, badrumsmöbler och tillbehör. Produkterna kännetecknas av innovativ design och teknologi, med fokus på komfort och hållbarhet.

6. Kakel: De tillverkar även högkvalitativa keramiska och porslinskakel för golv och väggar. Dessa kakelprodukter används ofta i kök, badrum och andra levande utrymmen och finns i en mängd olika färger, mönster och texturer.

Villeroy & Boch är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och deras produkter är ofta valet för dem som söker både funktionalitet och estetik. Företaget fortsätter att innovera och utveckla nya produkter som uppfyller de höga standarderna hos sina kunder världen över.