Villeroy & Boch – Lave glace Skål flat 28 cm

230.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt företag som tillverkar porslin och keramikprodukter för hemmet, inklusive serviser, bestick och badrumsinredning. Företaget har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1748 och är känt för sin höga kvalitet och design.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på porslin, keramik och andra hemprodukter. Företaget grundades 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike. Med över 270 års erfarenhet har Villeroy & Boch etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa produkter för bordet, köket och badrummet.

Produktsortimentet från Villeroy & Boch är omfattande och inkluderar:

1. Porslin: De erbjuder ett brett utbud av porslinsserier för både vardagsbruk och finare tillställningar. Deras kollektioner inkluderar tallrikar, skålar, koppar, fat och serveringsartiklar. Designen varierar från klassiskt vit och tidlös till modern och färgstark med olika mönster och dekorationer.

2. Bestick: Villeroy & Boch tillverkar även bestick i rostfritt stål och silver, som kompletterar deras porslinsserier. Besticken finns i olika stilar, från traditionella till moderna.

3. Glas: Glasvaror som vinglas, dricksglas, karaffer och vaser är en del av deras sortiment. Glasen är designade för att matcha deras porslin och bestick, vilket skapar en enhetlig dukning.

4. Köksprodukter: Utöver porslin erbjuder de även köksredskap som skärbrädor, köksknivar och förvaringslösningar.

5. Badrumsprodukter: Villeroy & Boch är även kända för sina badrumsprodukter, inklusive sanitetsporslin som handfat, toaletter, badkar och duschar. De tillhandahåller också badrumsmöbler och tillbehör som speglar och belysning.

6. Kakel och klinker: De producerar högkvalitativa keramiska och porslinsplattor för golv och väggar, som kan användas i både kök och badrum.

Villeroy & Boch är känt för sin innovation, kvalitet och design. De kombinerar traditionellt hantverk med modern teknologi för att skapa produkter som är både vackra och funktionella. Varumärket är populärt bland konsumenter som uppskattar hållbarhet och elegans i sina hem.