Villeroy & Boch – Lave glace Tallrik 23,5 cm

182.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt tyskt företag som tillverkar porslin, keramik, bestick och heminredningsprodukter. Företaget är känt för sin höga kvalitet och design inom bordsserviser och badrumsinredning.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på porslin, keramik och andra hemprodukter. Företaget grundades 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike. Med över 270 års erfarenhet har Villeroy & Boch etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa produkter för bordet, köket och badrummet.

Produktsortimentet från Villeroy & Boch är omfattande och inkluderar:

1. Porslin: De erbjuder ett brett utbud av porslinsserier för både vardagligt bruk och finare tillställningar. Deras kollektioner inkluderar tallrikar, skålar, koppar, serveringsfat och mycket mer, alla med unika designelement och mönster som sträcker sig från klassiskt till modernt.

2. Bestick: Villeroy & Boch tillverkar även högkvalitativa bestickset i rostfritt stål som kompletterar deras porslinsserier. Dessa bestick är både funktionella och eleganta, och de finns i olika stilar för att passa olika smaker och tillfällen.

3. Glas: Glasvaror från Villeroy & Boch inkluderar allt från vattenglas och vinglas till karaffer och ölglas. Deras glasprodukter är kända för sin klarhet och hållbarhet och finns i flera olika kollektioner.

4. Badrumsprodukter: Villeroy & Boch är även kända för sina badrumsprodukter, som inkluderar sanitetsporslin, badkar, duschar, badrumsmöbler och tillbehör. De kombinerar innovation med design för att skapa funktionella och estetiskt tilltalande badrumslösningar.

5. Köksprodukter: Förutom porslin och bestick erbjuder Villeroy & Boch även köksprodukter som keramiska diskhoar, köksblandare och tillbehör som skärbrädor och förvaringslösningar.

Designen hos Villeroy & Boch är ofta inspirerad av globala trender och historiska influenser, vilket resulterar i produkter som är både tidlösa och samtida. Kvaliteten på deras produkter är hög, med en stor vikt vid hantverk och detaljer. Villeroy & Boch är ett märke som ofta associeras med europeisk elegans och lyx.