Villeroy & Boch – Manufacture Rock Dippskål 6 cl Vit

135.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt företag som tillverkar porslin och keramikprodukter för hemmet, inklusive serviser, bestick och badrumsinredning. Företaget är känt för sin höga kvalitet och innovativa design.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på porslin, keramik och andra hemprodukter. Företaget grundades 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike. Med över 270 års erfarenhet har Villeroy & Boch etablerat sig som en ledande tillverkare inom sitt område och är känt för sin höga kvalitet och innovativa design.

Produktsortimentet från Villeroy & Boch är omfattande och inkluderar artiklar för matlagning, servering och inredning. Bland deras produkter hittar man bland annat:

– Porslinsserviser: Villeroy & Boch erbjuder ett brett utbud av serviser för både vardag och fest. Deras kollektioner varierar från klassiska till moderna designer och inkluderar tallrikar, skålar, koppar och mycket mer. Materialen är av hög kvalitet och ofta diskmaskinssäkra och mikrovågsugnssäkra.

– Bestick: De tillverkar även en rad bestick i rostfritt stål som kompletterar deras porslinsserier. Dessa bestick är designade för att vara hållbara och eleganta.

– Glas: Villeroy & Boch erbjuder även ett sortiment av glasprodukter, inklusive vinglas, ölglas, och drinkglas. Glasen är designade för att förbättra upplevelsen av olika drycker och finns i olika stilar för att passa olika tillfällen.

– Badrumsprodukter: Utöver köks- och serveringsprodukter tillverkar Villeroy & Boch även sanitetsprodukter för badrummet, såsom handfat, toaletter, badkar och badrumsmöbler. Dessa produkter kombinerar funktionalitet med estetik för att skapa moderna och stilrena badrum.

– Kakel och klinker: Företaget producerar också högkvalitativa keramiska och porslinsplattor för golv och väggar. Dessa är populära för både hem och offentliga utrymmen tack vare deras hållbarhet och designmöjligheter.

Villeroy & Boch är känt för sin förmåga att kombinera traditionellt hantverk med modern teknik, vilket resulterar i produkter som är både vackra och funktionella. De är också engagerade i hållbarhet och miljövänliga produktionsprocesser. Varumärket är högt respekterat världen över och deras produkter används i hem, restauranger och hotell för att skapa en känsla av lyx och kvalitet.