Villeroy & Boch – Manufacture Rock Mattallrik 28×28 cm Svart

371.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt tyskt företag som tillverkar porslin, keramik, och glasprodukter för hemmet. Företaget är känt för sin högkvalitativa design och har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1748.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på porslin, keramik och andra produkter för bordet, köket och badrummet. Företaget grundades 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike, och har sedan dess utvecklats till en internationell aktör inom design och tillverkning av högkvalitativa produkter för hemmet.

Produktsortimentet från Villeroy & Boch är omfattande och inkluderar bland annat:

1. Porslin: Villeroy & Boch är kanske mest känt för sitt fina porslin. De erbjuder ett brett utbud av middagsserviser, kaffeserviser och andra porslinsprodukter som tallrikar, skålar, koppar och fat. Deras porslinsserier varierar från klassiska till moderna designer och kan inkludera handmålade detaljer, innovativa former och olika glasyrer.

2. Bestick: Förutom porslin tillverkar Villeroy & Boch även bestick i rostfritt stål och silver, med olika mönster och stilar som kompletterar deras porslinsserier.

3. Glas: Glasvaror som dricksglas, vinglas, karaffer och ölglas är också en del av Villeroy & Boch’s produktutbud. De erbjuder glas i olika stilar, från traditionella till samtida, för att passa olika typer av drycker och tillfällen.

4. Köksprodukter: Villeroy & Boch tillverkar även köksprodukter som skärbrädor, köksknivar, förvaringskärl och köksredskap.

5. Badrumsprodukter: Företaget erbjuder ett brett sortiment av badrumsprodukter, inklusive sanitetsporslin som handfat, toaletter och bidéer, samt badkar, duschar och badrumsmöbler. Deras badrumsprodukter kombinerar funktionalitet med elegant design.

6. Dekorativa föremål: Villeroy & Boch designar även dekorativa föremål som vaser, ljusstakar och juldekorationer, vilka ofta blir samlarobjekt.

Villeroy & Boch är känt för sin höga kvalitet och innovation inom produktutveckling. De använder sig av både traditionella hantverksmetoder och modern teknologi för att skapa produkter som är både vackra och hållbara. Varumärket är populärt bland konsumenter som uppskattar fina bordsserviser och badrumsinredning och är ofta ett val för bröllopspresenter och andra speciella tillfällen.