Villeroy & Boch – Manufacture Rock Serveringsfat 32×32 cm Svart

585.00 kr

Villeroy & Boch är ett välkänt tyskt företag som tillverkar porslin, keramik, och glasprodukter för hemmet. De erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för matlagning, servering och badrumsinredning.

Köp produkt

Villeroy & Boch är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på porslin, keramik och andra hemprodukter. Företaget grundades 1748 i Lorraine-regionen, som idag ligger i Frankrike. Med över 270 års erfarenhet har Villeroy & Boch etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa produkter för bordet, köket och badrummet.

Produktsortimentet från Villeroy & Boch är omfattande och inkluderar:

1. Porslin: De erbjuder ett brett utbud av porslinsserier för både vardagsbruk och finare tillställningar. Deras kollektioner inkluderar tallrikar, skålar, koppar, fat och serveringsartiklar. Designen varierar från klassiskt vit och tidlös till modern och färgstark med olika mönster och dekorationer.

2. Bestick: Villeroy & Boch tillverkar även bestick i rostfritt stål och silver, med olika designalternativ som passar olika stilar och tillfällen.

3. Glas: Glasvaror som vinglas, ölglas, cocktailglas och karaffer är en del av deras sortiment. De erbjuder glas för olika drycker och tillfällen, med både klassiska och moderna former.

4. Köksprodukter: Utöver porslin och glasvaror erbjuder de även köksredskap som skärbrädor, köksknivar och förvaringslösningar.

5. Badrumsprodukter: Villeroy & Boch är även kända för sina badrumsprodukter, inklusive sanitetsporslin som handfat, toaletter, badkar och duschar. De erbjuder också badrumsmöbler och tillbehör som speglar och badrumsmattor.

6. Kakel och klinker: För heminredning erbjuder de ett sortiment av högkvalitativa keramiska och porslinsplattor för golv och väggar.

Villeroy & Boch är känt för sin innovation, kvalitet och design. De kombinerar traditionellt hantverk med modern teknologi för att skapa produkter som är både vackra och funktionella. Varumärket är populärt bland konsumenter som värdesätter hållbarhet och stil i sina hemprodukter.