Vintage – Tekoppar med Fat 5 st Karlskrona

500.00 kr

Vintage – Tekoppar med Fat 5 st Karlskrona är en uppsättning av fem vackra tekoppar med matchande fat i Karlskrona-stil, perfekt för att njuta av en kopp te med en touch av nostalgi.

Köp produkt

Vintage – Tekoppar med Fat 5 st Karlskrona är en vacker och tidlös produkt som kommer att ge en touch av elegans till ditt tebord. Denna uppsättning består av fem tekoppar och fat, alla tillverkade av högkvalitativt porslin.

Varje tekopp har en kapacitet på 200 ml, vilket gör dem perfekta för att njuta av en kopp varmt te på morgonen eller för att bjuda in vänner på en trevlig te-stund. Kopparna har en bekväm handtag som gör dem lätta att hålla och använda.

Fatet är designat för att passa perfekt under kopparna och fungerar som en praktisk plats att placera dem på. Det är tillräckligt stort för att rymma alla fem kopparna samtidigt och har en elegant och klassisk design.

Det som verkligen gör dessa tekoppar och fat speciella är deras vintage-stil. De har en vacker blommönster i blått och vitt, vilket ger dem en romantisk och nostalgisk känsla. Denna design är inspirerad av Karlskrona, en stad med en rik historia och tradition inom keramikproduktion.

Dessa tekoppar och fat är inte bara vackra att titta på, de är också mycket hållbara och tåliga. De är tillverkade av högkvalitativt porslin som är motståndskraftigt mot repor och fläckar. De tål också både mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör dem mycket praktiska och användarvänliga.

Om du letar efter en unik och elegant uppsättning tekoppar och fat, är Vintage – Tekoppar med Fat 5 st Karlskrona det perfekta valet. Denna uppsättning kommer att ge en touch av klass och stil till ditt tebord och kommer säkert att bli en favorit bland dina gäster.

Artikelnr: 88f85adf16c8 Etiketter: , , , ,