Eva Solo – Green Tools Vitlökskross Grön

241.00 kr

Eva Solo – Green Tools Vitlökskross Grön är en praktisk och stilren köksredskap som gör det enkelt att krossa vitlök. Denna vitlökskross är tillverkad av hållbara material och är en del av Eva Solos Green Tools-serie, som fokuserar på miljövänliga produkter.

Vitlökskrossen är tillverkad av återvunnen plast och förstärkt med glasfiber, vilket gör den både hållbar och tålig. Den har en ergonomisk design som gör den bekväm att använda och den gröna färgen ger den en fräsch och modern look.

Med Eva Solo – Green Tools Vitlökskross Grön kan du enkelt krossa vitlök utan att behöva använda kniv eller skärbräda. Du placerar helt enkelt vitlöksklyftorna i krossen och trycker ner med handen. De vassa piggar på insidan av krossen maler vitlöken till en fin konsistens, vilket ger dig perfekt krossad vitlök varje gång.

En av fördelarna med denna vitlökskross är att den är enkel att rengöra. Den kan enkelt sköljas av under rinnande vatten eller diskas i diskmaskinen. Dessutom är den kompakt och tar minimalt med plats i kökslådan när den inte används.

Eva Solo – Green Tools Vitlökskross Grön är inte bara praktisk och hållbar, den är också miljövänlig. Den är tillverkad av återvunnen plast och förpackningen är tillverkad av FSC-certifierat papper. Genom att välja denna vitlökskross bidrar du till att minska miljöpåverkan och främja en hållbar livsstil.

Sammanfattningsvis är Eva Solo – Green Tools Vitlökskross Grön en stilren och praktisk köksredskap som gör det enkelt att krossa vitlök. Den är tillverkad av hållbara material och har en ergonomisk design. Med denna vitlökskross får du perfekt krossad vitlök varje gång, samtidigt som du bidrar till en mer hållbar miljö.