Wilfa – Glassmaskin Vanilla 1,5L ICMS-C15 Silver

2,587.00 kr

Wilfa Glassmaskin Vanilla ICMS-C15 är en glassmaskin med en kapacitet på 1,5 liter som låter dig göra hemgjord glass, sorbet eller frozen yogurt. Maskinen har en silverfärgad design och är utrustad med en inbyggd kompressor, vilket innebär att ingen förfrysning är nödvändig.

Köp produkt

Wilfa Glassmaskin Vanilla ICMS-C15 är en elegant och användarvänlig glassmaskin som låter dig skapa hemmagjord glass, sorbet och frozen yogurt. Med en kapacitet på 1,5 liter är den perfekt för familjer eller för de som vill göra större satser av sin favoritglass.

Designen är modern och stilren med en silverfärgad finish som gör att den passar väl in i de flesta kök. Maskinen är kompakt och tar inte upp mycket plats på köksbänken, vilket gör den lätt att förvara.

Glassmaskinen är utrustad med en kraftfull kompressor som kyler ner till -35°C, vilket innebär att du inte behöver förkyla skålen innan användning. Detta sparar tid och gör processen smidigare. Du kan börja göra glass direkt när suget faller på.

Den digitala displayen visar tydligt tiden och gör det enkelt att ställa in önskad tillagningstid. Tidsinställningen kan justeras mellan 5 och 60 minuter, beroende på recept och önskad konsistens. En automatisk avstängningsfunktion säkerställer att maskinen stänger av sig själv när glassen är klar.

Wilfa Glassmaskin Vanilla ICMS-C15 är utrustad med en genomskinlig lock som gör det möjligt att följa tillverkningsprocessen och enkelt lägga till ingredienser under blandningens gång. Den medföljande spateln är designad för att enkelt kunna skrapa ut glassen ur behållaren.

Rengöringen är enkel då både skål och blandningspaddel är avtagbara och enkla att tvätta. För att säkerställa en lång livslängd och hållbarhet är maskinen tillverkad av högkvalitativa material.

Sammanfattningsvis är Wilfa Glassmaskin Vanilla ICMS-C15 en praktisk och effektiv apparat för alla som älskar hemmagjord glass och vill ha möjligheten att experimentera med olika smaker och ingredienser. Med dess enkla hantering och professionella resultat är det en utmärkt investering för glassälskaren.