Wilfa – Glassmaskin Vanilla 2.5L ICM1S-250

4,055.00 kr

Wilfa Glassmaskin Vanilla ICM1S-250 är en glassmaskin med en kapacitet på 2,5 liter som låter dig göra hemgjord glass, sorbet och frozen yogurt. Maskinen har en inbyggd kompressor, vilket innebär att ingen förfrysning är nödvändig.

Köp produkt

Wilfa Glassmaskin Vanilla ICM1S-250 är en högkvalitativ och användarvänlig glassmaskin som låter dig skapa hemgjord glass, sorbet och frozen yogurt. Med en generös kapacitet på 2,5 liter är den perfekt för större familjer eller för de som vill göra större satser av glass.

Produkten är utrustad med en kraftfull kompressor som kyler ner till -35°C, vilket innebär att du inte behöver förkyla skålen innan användning. Detta sparar tid och gör processen smidigare. Glassmaskinen har en robust konstruktion med en elegant silverfärgad design som passar väl in i de flesta kök.

Den digitala displayen på Wilfa Glassmaskin Vanilla ICM1S-250 visar tydligt tiden och temperaturen under tillverkningsprocessen. Du kan enkelt ställa in tiden för hur länge glassen ska tillverkas med hjälp av de intuitiva kontrollknapparna. En timerfunktion gör att maskinen automatiskt stänger av sig när tillverkningen är klar.

En annan fördel med denna glassmaskin är dess självkylningssystem som gör att glassen håller sig kall även efter att tillverkningsprocessen är klar. Detta är särskilt användbart om du inte omedelbart kan överföra glassen till frysen.

Rengöringen av maskinen är enkel tack vare de avtagbara delarna, som bland annat inkluderar glasskålen och omrörningspaddeln. Dessa delar är diskmaskinssäkra, vilket underlättar städningen efter användning.

Wilfa Glassmaskin Vanilla ICM1S-250 kommer med en receptbok som ger dig inspiration och vägledning för att skapa en mängd olika glassmaker. Oavsett om du är sugen på klassisk vaniljglass, frisk fruktsorbet eller krämig frozen yogurt, ger denna maskin dig möjligheten att experimentera och njuta av hemgjorda efterrätter.

Sammanfattningsvis är Wilfa Glassmaskin Vanilla ICM1S-250 en pålitlig och effektiv apparat för alla glassälskare som vill kunna göra stora mängder hemgjord glass med minimal ansträngning. Dess professionella funktioner och enkla hantering gör den till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna glassmakare.