Witt – Brödrost Premium Retro Svart

999.00 kr

Witt Brödrost Premium Retro Svart är en stilren och elegant brödrost med retrodesign som ger jämnt rostade brödskivor varje gång. Den har flera funktioner som upptining, uppvärmning och avbrott samt en praktisk brödlyftfunktion för enkel hantering.

Köp produkt

Witt – Brödrost Premium Retro Svart är en elegant och stilren brödrost som kombinerar modern teknik med en klassisk retrodesign. Den svarta färgen ger den en tidlös och sofistikerad look som passar perfekt in i alla kök.

Denna brödrost har en kraftfull effekt på 1000 watt, vilket gör att den snabbt och effektivt rostar ditt bröd. Den har plats för två skivor bröd samtidigt, vilket gör den perfekt för både små och stora hushåll. Brödrosten har även en extra bred spalt, vilket gör att den kan rosta även tjockare brödskivor eller bagels utan problem.

Med hjälp av de sju olika rostningsinställningarna kan du enkelt välja hur rostat du vill ha ditt bröd. Du kan välja allt från lätt rostat till extra knaprigt, beroende på dina preferenser. Brödrosten har även en upptiningsfunktion, vilket gör att du kan tina och rosta fryst bröd direkt från frysen.

En av de mest praktiska funktionerna på denna brödrost är den inbyggda brödlyftaren. Med hjälp av denna kan du enkelt lyfta upp brödet ur brödrosten utan att riskera att bränna dig. Brödlyftaren är även användbar för att kontrollera rostningsgraden utan att avbryta rostningsprocessen.

Witt – Brödrost Premium Retro Svart är även utrustad med en smulbricka, vilket gör det enkelt att rengöra brödrosten efter användning. Du kan enkelt ta bort smulbrickan och tömma den på smulor, vilket gör att du slipper smulor på köksbänken.

Denna brödrost har en kompakt och platsbesparande design, vilket gör att den passar perfekt även i mindre kök. Den har även en sladdförvaring på undersidan, vilket gör att du enkelt kan förvara den när den inte används.

Sammanfattningsvis är Witt – Brödrost Premium Retro Svart en stilren och funktionell brödrost som kommer att bli en praktisk och snygg detalj i ditt kök. Med sin kraftfulla effekt, breda spalt och olika rostningsinställningar kan du enkelt och snabbt rosta ditt bröd precis som du vill ha det.

Artikelnr: d70a80579893 Etiketter: , , , ,