Yaxell – Knivskydd Lönn 20 cm

313.00 kr

Yaxell Knivskydd Lönn 20 cm är ett skydd för köksknivar tillverkat av lönnträ. Det är avsett för att bevara knivens skärpa och skydda bladet som är upp till 20 cm långt.

Köp produkt

Yaxell Knivskydd Lönn 20 cm är ett högkvalitativt knivskydd tillverkat av lönnträ, designat för att skydda bladet på din kökskniv. Med en längd på 20 cm är detta knivskydd lämpligt för att förvara och skydda längre knivar som kockknivar eller santokuknivar. Skyddet är utformat för att passa de flesta knivar med en bladlängd på upp till 20 cm.

Knivskyddet är tillverkat av massivt lönnträ, ett hårt och hållbart material som inte bara skyddar knivens blad mot skador och slitage, utan också bidrar till en estetiskt tilltalande förvaringslösning. Lönnträet har en naturlig skönhet med en varm färgton och ett distinkt träkornsmönster som kan variera från stycke till stycke, vilket gör varje knivskydd unikt.

Designen av Yaxell Knivskydd Lönn 20 cm är genomtänkt för att säkerställa att kniven hålls på plats inuti skyddet. Det inre av skyddet är fodrat med ett mjukt material som förhindrar repor och håller kniven säkert på plats. Detta gör det säkert att transportera kniven eller förvara den i en låda utan risk för att skada andra föremål eller att själv bli skadad av det vassa bladet.

Knivskyddet är också utrustat med en magnetisk remsa som hjälper till att hålla kniven på plats inuti skyddet. Denna magnetiska funktion säkerställer att kniven inte glider ut oavsiktligt och gör det enkelt att sätta in och ta ut kniven ur skyddet.

Yaxell Knivskydd Lönn 20 cm är inte bara praktiskt utan också ett miljövänligt val, då lönnträ är ett förnybart material. Det är också lätt att rengöra och underhålla; det räcker med att torka av det med en fuktig trasa och låta det torka ordentligt innan det används igen.

Sammanfattningsvis är Yaxell Knivskydd Lönn 20 cm ett elegant och funktionellt tillbehör för alla som värdesätter sina köksknivar och vill förlänga deras livslängd genom att skydda dem på ett säkert och stilfullt sätt.