Yaxell – Skärpstav Keramisk 27 cm

899.00 kr

Yaxell Skärpstav Keramisk är en 27 cm lång skärpstav som effektivt och enkelt vässar dina knivar för att ge dem en skarp och hållbar egg.

Köp produkt

Yaxell – Skärpstav Keramisk 27 cm är en högkvalitativ skärpstav som är perfekt för att underhålla och återställa skärpan på dina köksknivar. Med en längd på 27 cm är den tillräckligt lång för att kunna hantera även större knivar.

Denna skärpstav är tillverkad av keramik, vilket gör den mycket hållbar och effektiv. Keramik är känt för sin förmåga att effektivt slipa och polera knivblad, vilket ger en skarp och precisionsskuren egg. Den keramiska ytan är också motståndskraftig mot rost och korrosion, vilket gör att skärpstaven behåller sin kvalitet över tid.

Skärpstaven har en rund form, vilket gör det enkelt att dra knivbladet genom den. Den har också en ergonomiskt utformad handtag som ger ett bekvämt grepp och gör det enkelt att använda skärpstaven utan att anstränga handleden.

För att använda skärpstaven håller du den stadigt med en hand och för knivbladet mot den keramiska ytan med den andra handen. Dra knivbladet genom skärpstaven med en lätt tryck och upprepa processen några gånger för att få en optimal skärpa. Det är viktigt att vara försiktig och hålla kniven i rätt vinkel för att undvika skador på knivbladet.

Yaxell – Skärpstav Keramisk 27 cm är en oumbärlig köksredskap för alla som vill ha skarpa och effektiva knivar. Med sin höga kvalitet och användarvänliga design kommer den att vara en pålitlig partner i ditt kök i många år framöver.

Artikelnr: 34ebd2b6370d Etiketter: , , ,