Zwilling – Bellasera Bestickset 24 delar Silver

1,609.00 kr

Zwilling Bellasera Bestickset är ett 24-delars set av rostfritt stål med en elegant och modern design. Setet inkluderar knivar, gafflar, skedar och teskedar, lämpliga för daglig användning eller formella tillställningar.

Köp produkt

Zwilling Bellasera Bestickset är ett 24-delars set av högkvalitativa bestick som erbjuder en kombination av modern design och praktisk funktionalitet. Setet är tillverkat av 18/10 rostfritt stål, vilket innebär att det innehåller 18% krom för hållbarhet och 10% nickel för en överlägsen korrosionsbeständighet och en högglansig finish.

Designen av Bellasera-serien är minimalistisk och samtida, med en unik silhuett som skiljer sig från traditionella bestick. Handtagen är slanka och ergonomiskt utformade för en bekväm greppupplevelse. Den distinkta knivdesignen är en standout-funktion, där kniven kan läggas ner på bladets kant så att det inte kommer i kontakt med bordet, vilket bidrar till hygien och estetik.

Setet inkluderar sex stycken av varje av de mest grundläggande besticksdelarna: matknivar, matgafflar, matskedar och teskedar. Detta gör det till ett idealiskt set för daglig användning eller för att komplettera din borddukning vid speciella tillfällen.

Zwilling Bellasera Bestickset är diskmaskinssäkert, vilket underlättar rengöringen och underhållet. Dessutom kommer setet med en tillverkargaranti, vilket ger konsumenterna extra trygghet när det gäller produktens kvalitet och hållbarhet.

Förpackningen av besticksetet är elegant och väl genomtänkt, vilket gör det till en utmärkt present till bröllop, inflyttningsfester eller andra festliga tillfällen. Med sin sofistikerade design och högkvalitativa material är Zwilling Bellasera Bestickset 24 delar Silver en investering i både stil och funktion för varje hushåll.